Litvínov – Nová plavecká hala

Předmětem této části je projektová dokumentace technologie úpravy vody pro nový krytý bazén v Litvínově na koupališti Koldům.

V bazénové hale byl vyprojektován plavecký a rekreační bazén, brouzdaliště, vířivka a vířivka pro wellness provoz. Kromě plaveckého bazénu budou bazény vybavené vodními a vzduchovými atrakcemi.

Plavecký bazén o rozměrech 25 x 13,6 m s proměnnou hloubkou 1,3 – 1,8m, rekreační bazén je obdélníkový zaoblený s proudovým kanálem o rozměrech 13,5 x 7,4 m s hloubkou 1,2 m. Brouzdaliště je také obdélníkové s kulatými kratšími stranami. Má rozměry 13,5 x 3,0 m s hloubkou 0,2 m. V bazénech jsou vodní a vzduchové atrakce. Vířivka má obdélníkový tvar o rozměrech 4,8 x 2,4 m s hloubkou 1,1 m. Ve vířivce jsou vodní a vzduchové atrakce ve sedátkách po obvodu bazénu. V sedací části jsou vzduchová sedátka, ve dně je vzduchová perlička. Vodní masáže jsou v opěrátkách sedátek, kde jsou masážní trysky pro masáž beder. Vířivka wellness bude plastová obdélníková typová kulatá (octagon) o průměru cca 2,3 m s hloubkou 0,9 m. Ve vířivce jsou vodní a vzduchové atrakce v sedátkách po obvodu bazénu součástí vybavení z výroby. V sedací části jsou vzduchová sedátka. Vodní masáže jsou v opěrátkách pro masáž beder.

Ve dně bazénů budou zabudované rozvody výtlaku upravené vody do bazénu a potrubí odtoku a vypouštění bazénu. Všechny bazény mají v úrovni hladiny integrovaný přelivný žlábek min. ve 2/3 obvodu.

Spolupráce na řešení: Ateliér h-projekt, Eurobalneo a DUR s Ateliér A11

Investor: Město Litvínov Plnění: DUR, DSP a DPS 2014-2019

Investice naší části: 23 mil. Kč

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.